Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Το πρώτο βήμα ψάχνουν ΠΑΟΚ - ΠΑΟ

Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα στην Τούμπα στην πρώτη «πράξη» του μεταξύ τους ημιτελικού

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ψάχνουν σήμερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, που κοντράρονται στο ντέρμπι της Τούμπας, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό αγώνα (19.30 - Cosmote Sport 3). Το συγκεκριμένο ματς είναι και το πρώτο ντέρμπι εδώ και πάνω από δυο μήνες το οποίο θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου, μετά την άρση των έκτακτων μέτρων που είχε επιβάλει η κυβέρνηση στις αρχές Δεκέμβρη έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη, που οδήγησαν στον θανατηφόρο τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.

Ενόψει του σημερινού αγώνα, «ασπρόμαυροι» και «πράσινοι» ψάχνουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους φέρει σε θέση ισχύος για πρόκριση, ενόψει και της ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στους γηπεδούχους συνεχίζει να απουσιάζει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι για άλλη μια φορά δεν θα έχουν τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

«Βλέπει» τελικό ο Αρης

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου απέκτησε ο Αρης, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Παναιτωλικού στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, στο Αγρίνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης επικράτησαν με γκολ του Βέλεθ στο 64' και εφόσον «τελειώσουν τη δουλειά» στη ρεβάνς στου Χαριλάου θα επιστρέψουν σε ρόλο φιναλίστ μετά από χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ