Παρασκευή 1 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΥΠΛΙΟ
Ημερίδα σήμερα με θέμα τις εξαρτήσεις

Ημερίδα με θέμα «Εξαρτήσεις και πρόληψη στη σύγχρονη εποχή», διοργανώνουν σήμερα, Παρασκευή 1 Μάρτη, στις 5 μ.μ., στο Βουλευτικό Ναυπλίου, η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της πόλης με τη συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ «ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ», του ΟΚΑΝΑ «Ελπίδα Ζωή», της Ψυχιατρικής Κλινικής Αργους και της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας.

Θα πραγματοποιηθούν οι εξής θεματικές παρουσιάσεις:

  • «Πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών στις τοπικές κοινότητες», από την Αγγελική Μπαβέλλα, ψυχολόγο, επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της ΠΕ Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής».
  • «Ο ρόλος του σχολείου στην πρόληψη των εξαρτήσεων και των ναρκωτικών», από τον Παναγιώτη Κατηφέ, κοινωνιολόγο, πρόεδρο της ΑΣΓΜΕ.
  • «Η θεραπευτική προσέγγιση του ΚΕΘΕΑ σε εφήβους και νέους ενήλικες», από τον Γιώργο Παπαμακάριο, υπεύθυνο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ «ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ».
  • «Η ψυχική υγεία των εφήβων και η πρόληψη των εξαρτήσεων στο στόχαστρο του σχεδίου νόμου», από τον Βασίλη Μπαβέλλα, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ Ναυπλίου και της ΕΙΝΚΥ Αργολίδας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ