Παρασκευή 1 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕUROLEAGUE
Επιστροφή με δύσκολα για τον Ολυμπιακό

Στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις δοκιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι»

Με τον αέρα της πρόσφατης κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και καλούμενος να βρει λύσεις σε αρκετά προβλήματα, ο Ολυμπιακός μετά την 20ήμερη διακοπή επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για τη Euroleague, αντιμετωπίζοντας απόψε στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις για την 27η αγωνιστική (20.00 - Novasports Prime).

Με πρώτο στόχο να διατηρηθούν εντός της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας, που δίνει απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ, οι «ερυθρόλευκοι», που είναι ισόβαθμοι με τη Φενερμπαχτσέ στην 6η θέση με απολογισμό 15-11, επιδιώκουν το θετικό αποτέλεσμα στο Κάουνας, αποβλέποντας και ψηλότερα, βλ. τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η νίκη όμως αποτελεί μονόδρομο και για τη Ζαλγκίρις (13η με 11-15), η οποία πριν τη διακοπή είδε να αναπτερώνονται οι ελπίδες της για είσοδο στη δωδεκάδα και συμμετοχή στα πλέι ιν (θέσεις 7-12) που θα κρίνουν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για την οκτάδα.

Ωστόσο, πέραν της αντιπάλου ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει και το δικό του πρόβλημα των σημαντικών απουσιών, αφού έχουν τεθεί νοκ άουτ από τον αποψινό αγώνα οι τραυματίες Λαρεντζάκης, Γουίλιαμς - Γκος και Μήτρου - Λονγκ. Από τη Ζαλγκίρις θα απουσιάσει ο Γκιεντράιτις, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπιρουτίς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ