Σάββατο 30 Μάρτη 2024 - Κυριακή 31 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το ΚΚΕ σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Και σε αυτήν την αναμέτρηση με την κυβέρνηση, την ΕΕ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οικογένειές τους και ολόκληρος ο λαός των περιοχών που δραστηριοποιείται η εταιρεία, είχαν και έχουν στο πλευρό τους το ΚΚΕ, που συνεχίζει να δίνει όλες του τις δυνάμεις στον δίκαιο αγώνα τους.

Στο νέο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του Κόμματος, με επικεφαλής τα μέλη του ΠΓ Κώστα Παρασκευά, Γιάννη Πρωτούλη και Θοδωρή Χιώνη, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πλήθος στελεχών του Κόμματος από τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται οι υποδομές και εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ.

Ολες αυτές τις μέρες, στελέχη, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έδωσαν το «παρών» σε κάθε αγωνιστικό κάλεσμα των Σωματείων και των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, ρίχτηκαν μαζί τους στη μάχη για την προετοιμασία και την επιτυχία του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα και την οργάνωση της αλληλεγγύης.

Καθοριστική συμβολή είχε επίσης η πολιτική πίεση που άσκησαν οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ, όπως η επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στην Αταλάντη, οι παρεμβάσεις της Ευρωκοινοβουλευτικής του Ομάδας, η Ερώτηση στη Βουλή, αλλά και η ανάδειξη της αγωνίας των μαθητών του Γυμνασίου Λάρυμνας για το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, το ξεσπίτωμα των ίδιων και των οικογενειών τους, που μετέφερε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, διαβάζοντας και καταθέτοντας σχετική επιστολή των μαθητών προς τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς και τους βουλευτές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ