Παρασκευή 3 Μάη 2024 - Κυριακή 5 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στο πλευρό των εργαζομένων το ΚΚΕ

Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται διαχρονικά το ΚΚΕ, στηρίζοντας με κάθε μέσο την πάλη τους, τόσο για τα δικαιώματά τους όσο και για τις θέσεις εργασίας. Ετσι, και τώρα, από την πρώτη στιγμή που οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τις νέες δυσάρεστες εξελίξεις, η ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ σημείωσε:

«Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα, με τον αγώνα τους κατάφεραν να διασφαλίσουν όλα αυτά τα χρόνια να μη χαθούν μια σειρά από δικαιώματα. Εχουν δει τους συναδέλφους από όλα τα κλωστοϋφαντουργεία της περιοχής με τον αγώνα τους να κερδίζουν δεδουλευμένα, δικαιώματα, να εξασφαλίζουν ότι θα βγουν στη σύνταξη όσοι ήταν κοντά, όταν έκλεισαν τα εργοστάσια.

Το ΚΚΕ, όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της "Βαρβαρέσος", που μέσα από το σωματείο τους, με πολύμορφες πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις, έχουν βάλει φρένο στα σχέδια κλεισίματος του εργοστασίου, στις απολύσεις και στην απληρωσιά. Και αυτήν τη φορά το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε να μη χαθεί ούτε μια θέση εργασίας, να μην κλείσει το εργοστάσιο, να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα τους όλοι οι εργάτες».

Η Οργάνωση του Κόμματος καλεί σε συμπόρευση με το ΚΚΕ για την πραγματική διέξοδο από την καπιταλιστική βαρβαρότητα που στριμώχνει τις ζωές μας στη μέγγενη του κόστους - οφέλους. Και σημειώνει: «Τόσο οι εργαζόμενοι όσο και ο λαός της περιοχής μπορούν να βγάλουν ακόμη πιο ώριμα συμπεράσματα και από αυτές τις εξελίξεις, να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, ενισχύοντας το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, δυναμώνοντας τον αγώνα που ανοίγει τον δρόμο για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και τη ζωή των εργαζομένων, για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ