Τετάρτη 8 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Eκδηλώσεις για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Αύριο Πέμπτη 9 Μάη

-- Στις 6 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Πάρκο Νικόπολης. Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ασπροπύργου του ΚΚΕ καλεί στην πλατεία Γενοκτονίας στην Γκορυτσά Ασπροπύργου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Αλεξανδρούπολης του ΚΚΕ και το παράρτημα Αλεξανδρούπολης της ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση - κατάθεση στεφάνωνστο μνημείο για τους 65 εκτελεσμένους αγωνιστές από το Εκτακτο Στρατοδικείο Αλεξανδρούπολης την περίοδο 1946-49, στα παλιά νεκροταφεία Αλεξανδρούπολης. Θα μιλήσει ο Σιδέρης Μιχαηλίδης μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ.

Σάββατο 11 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Ν. Φιλαδέλφεια και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα μιλήσει η Τούλα Μητσέα, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Δευτέρα 13 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην πλατεία Δαβάκη. Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Κωτσαντής, υποψήφιος ευρωβουλευτής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, και η Ρούλα Ελευθεριάδου, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθήνας και μέλος του ΓΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Ασπρων Χωμάτων - Ρέντη του ΚΚΕ καλεί στην πλατεία Παλαιού Βυρσοδεψείου. Θα μιλήσει η Κλειώ Χριστοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ