Παρασκευή 10 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Πρεμιέρα στην Ντόχα για Μ. Τεντόγλου και Κ. Στεφανίδη

Τις θερινές υποχρεώσεις τους θα ανοίξουν σήμερα οι δύο πρωταθλητές συμμετέχοντας στο πρώτο μίτινγκ της σειράς Diamond League

Ετοιμος και με υψηλές βλέψεις εμφανίζεται στην έναρξη της θερινής σεζόν ο Μίλτος Τεντόγλου

INTIME NEWS

Ετοιμος και με υψηλές βλέψεις εμφανίζεται στην έναρξη της θερινής σεζόν ο Μίλτος Τεντόγλου
Το ντεμπούτο τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη θερινή σεζόν θα κάνουν σήμερα στην Ντόχα του Κατάρ ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, και η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, συμμετέχοντας στην πρεμιέρα των τουρνουά της σειράς Diamond League της World Athletics. Το μίτινγκ της Ντόχα για τους δύο πρωταθλητές, πέραν της προσπάθειας να κυνηγήσουν τη διάκριση στα αγωνίσματά τους, αναμένεται να λειτουργήσει και ως ένα πρώτο τεστ δυνάμεων για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν και αναμένεται να κορυφωθούν με τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (26/7 - 11/8). Βάσει του προγράμματος στο μίτινγκ της Ντόχα το επί κοντώ των γυναικών αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στις 18.02 και το μήκος των ανδρών στις 18.23.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους παγκοσμίως, Μίλτος Τεντόγλου, λίγο πριν από την έναρξη του μίτινγκ βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών μαζί με τον Ινδό ακοντιστή Νιράι Τσόπρα, την Αυστραλιανή άλτρια του επί κοντώ Νίνα Κένεντι και τον πρωταθλητή των 400 μ. από τις Μπαχάμες Στίβεν Γκάρντινερ.

Στις δηλώσεις του ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι μεταξύ άλλων χαρακτήρισε δύσκολη και απαιτητική τη σεζόν λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού. Οπως τόνισε, αισθάνεται πολύ καλά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς δεν έχει τραυματισμούς, κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να ανεβάσει την ποιότητα των προπονήσεων ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεών του. Ειδικά για το μίτινγκ της Ντόχα επισήμανε ότι νιώθει αρκετά καλά και περιμένει ένα άλμα στα 8,20 μ. Μιλώντας μάλιστα για τις επιδόσεις του ο Ελληνας πρωταθλητής τόνισε πως ο μεγάλος του στόχος παραμένει μια επίδοση στα 8,75 μ. που θα τον φέρει εντός της πρώτης 5άδας στη λίστα με τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών στο αγώνισμα.

  • Το μίτινγκ της Ντόχα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 σήμερα στις 22.15.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ