Παρασκευή 17 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συνεχίζονται σε γειτονιές της Αττικής και σε όλη τη χώρα

Αύριο στις εκδηλώσεις στη Νέα Σμύρνη θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Κωτσαντής

Συνεχίζουν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Αττική να μεταφέρουν σε γειτονιές και πλατείες το σύνθημα «Πολεμάμε το άδικο, χτίζουμε το αύριο, με το ΚΚΕ αλλάζουμε τα δεδομένα» και να αναδεικνύουν με πολυμορφία και πρωτοτυπία όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους μαθητές.

Αύριο Σάββατο, Μαθητικό Φεστιβάλ θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, όπου θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ του ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει ακόμα δρώμενα, stand up comedy και συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, ενώ θα πλαισιώνεται από εκθέσεις και περίπτερα.

Επίσης, τα Μαθητικά Φεστιβάλ θα περάσουν αυτές τις μέρες από πολλές ακόμα γειτονιές της Αττικής και πόλεις σε όλη τη χώρα.

Ετσι, σήμερα Παρασκευή Μαθητικά Φεστιβάλ γίνονται σε Εύοσμο, Κοζάνη και Αλιβέρι.

Αύριο Σάββατο: Σε Νέα Φιλαδέλφεια (στις 19.00, στην πλ. Πατριάρχου), Κυψέλη (στις 18.30, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη), Παγκράτι (στις 18.30, στην πλ. Βαρνάβα), Περιστέρι (στις 19.00, στην πλ. Χωράφας), Χαλάνδρι (στις 19.00, στην πλ. Χαλανδρίου), Αγίους Αναργύρους (στις 18.30, στο 1ο ΓΕΛ Αγ. Αναργύρων). Κι ακόμα σε: Λιβαδειά, Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, Συκιές και Βέροια.

Την Κυριακή 19 Μάη: Σε Μοσχάτο (στις 19.00, στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου - Δημαρχείου), Χαϊδάρι (στις 19.00, στην πλ. Ηρώων), Αργυρούπολη (στις 19.30, στην Πλ. Μετρό Αργυρούπολης, Αιγαίο - πλ. Ποντίων Δημήτρης Ευσταθιάδης), Κορυδαλλό (στις 19.30, στην πλ. Ελευθερίας), Γιαννιτσά και Αμαλιάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ