Τετάρτη 8 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παράταση εμφανίσεων

Με μια αγκαλιά τραγούδια, που σημάδεψε με τη φωνή του και με τραγούδια που πάντα ήθελε να ερμηνεύσει, ο Δημήτρης Μητροπάνος εμφανίστηκε από τα μέσα Φλεβάρη στο «Zoom». Στις 45, μέχρι πρότινος, παραστάσεις του, πάνω από 16.000 άνθρωποι πέρασαν για να ακούσουν «καλό λαϊκό τραγούδι» όπως λένε, «από ένα λαϊκό τραγουδιστή που με την ερμηνεία του σε ξεσηκώνει». Ομως οι παραστάσεις αυτές δεν είναι έφθασαν για να ικανοποιήσουν τους πολυάριθμους θαυμαστές του Δ. Μητροπάνου. Ετσι, το πρόγραμμα συνεχίζεται από τις 10 Μάη και για οκτώ ακόμη βραδιές. Μαζί του οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Στέλλα Χροναίου, Χρυσούλα Στεφανάκη.

  • Παράταση των παραστάσεων και στο «Ζυγό», όπου από το Μάρτη ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά μαζί με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μελίνα Ασλανίδου, Αννα Μπουρμά και τη μικρή Αρετή. Από τις 10/5 και για δέκα παραστάσεις θα παρουσιάζουν μια διαδρομή στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Γ. Νταλάρας από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, αλλά και σε αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες.
  • «Ασπρος γάτος - Μαύρη γάτα», για τρεις ακόμη βραδιές, στη μουσική σκηνή «Γραμμές». Από τις 10-12 Μάη, η Αρλέτα και ο Βαγγέλης Γερμανός θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο τριήμερό τους, με ένα ελεύθερο πρόγραμμα, εξαρτώμενο από τους θαμώνες, τη διάθεση και τα κέφια της άνοιξης. Μαζί τους ο Ντίνος Αποστόλου (σαξόφωνο, φυσαρμόνικα, μικρά κρουστά και φωνητικά) και ο Γιούρι Γιατάκι (κιθάρα, φωνητικά).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ