Τρίτη 15 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΠΟΡΤΑ
«Σφραγίζουν» την πρόκριση

Με στόχο να σφραγίσουν και τυπικά την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου Σαπόρτα, όπου και θα τεθούν αντιμέτωποι, ΑΕΚ και Ηρακλής αγωνίζονται σήμερα στους επαναληπτικούς αγώνες για τη φάση των «16».

Η Ενωση, στη ρεβάνς της νίκης της στην Ισπανία με 67-71, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (21.00, ΕΤ1) την Ταουγκρές. Παρά όμως το επιτυχές αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα αλλά και τον τρόπο που αυτό επιτεύχθηκε (αφού η διαφορά είχε φθάσει και στου 15 πόντους) στον «Δικέφαλο» πιστεύουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει συστήσει προσοχή στους παίκτες του αφού οι Ισπανοί θεωρούνται απρόβλεπτη ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Αλλωστε το γεγονός ότι στο πρώτο παιχνίδι βρέθηκαν να χάνουν και με 15 πόντους διαφορά αλλά στο τέλος μείωσαν κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι, φανερώνει ότι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δικαίως ζητάει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μη χαλαρώσουν ούτε στιγμή.

Αντίθετα, πιο εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσει ο Ηρακλής κόντρα στην ΚΚ Σπλιτ, αφού εκτός της νίκης του στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία με 63-71 οι αντίπαλοί του δε φαίνονται ικανοί να ανατρέψουν τα προγνωστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ