Παρασκευή 31 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Επιστροφή στα εγχώρια για τον Παναθηναϊκό

Στον απόηχο της επιτυχίας στη Euroleague, οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα τον Αρη για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Στον απόηχο της κατάκτησης του 7ου τροπαίου της Euroleague στην Ιστορία του, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, υποδεχόμενος σήμερα τον Αρη στο ΟΑΚΑ (20.00 - ΕΡΤ3) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά της Βasket League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ ο αγώνας έχει και τον χαρακτήρα γιορτής για την πρόσφατη επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ευρώπης, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έχει ήδη κάνει sold out τα εισιτήρια, να ετοιμάζει αποθεωτική υποδοχή στους θριαμβευτές του Φάιναλ 4 του Βερολίνου. Αλλωστε, από πλευράς ΚΑΕ έχει ετοιμαστεί να γίνει ανύψωση, στην οροφή του γηπέδου, του ειδικού banner με το 7ο τρόπαιο Euroleague του συλλόγου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν τις τελευταίες μέρες προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες της ομάδας στον άλλο στόχο της, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας τις παγίδες που κρύβει ο αγώνας με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Αρης, προερχόμενος από σπουδαία πρόκριση επί του Προμηθέα Πάτρας, με τη νίκη στην Πάτρα χάρη στην οποία έκανε το 2-1 στη σειρά, αναμένεται να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ ανεβασμένος ψυχολογικά, θέλοντας να διεκδικήσει τις ελπίδες του για μια ηχηρή έκπληξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ