Παρασκευή 31 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟPAP ARENA
Κινείται νομικά η ΑΕΚ για τις καταστροφές στο γήπεδο

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κινηθεί και η ίδια κατά των φιλάθλων που προκάλεσαν φθορές στην OPAP Arena στη διάρκεια του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα. Αυτό προέκυψε χτες από κύκλους της ΠΑΕ, οι οποίοι μάλιστα διευκρίνισαν ότι οι ενέργειες των κιτρινόμαυρων θα γίνουν ανεξάρτητα από ενδεχόμενη πειθαρχική έρευνα στην οποία αναμένεται να προβεί η διοργανώτρια του τελικού UEFA σχετικά με τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες και στο εσωτερικό του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο γήπεδο υπήρξαν καταστροφές σε καθίσματα αλλά και σε άλλα σημεία, όπως οι τουαλέτες, ενώ γράφτηκαν συνθήματα σε τοίχους των εξεδρών και των εσωτερικών χώρων.

Χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ σημείωναν ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για βανδαλισμούς στο γήπεδο, έχουν προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών. Αυτό γίνεται για να στραφούν εναντίον τους αστικά για τη λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και τη βαριά ποινική τους τιμωρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ