Δευτέρα 10 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Επικίνδυνο ατύχημα με βυτιοφόρο

Η ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού την Παρασκευή το βράδυ, και οι μεγάλες εκρήξεις που ακολούθησαν από τα καύσιμα που μετέφερε, οδήγησαν σε σοβαρές ζημιές στην επικείμενη μεταλλική γέφυρα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η κατεδάφισή της. Μετά από πολύωρη υπεράνθρωπη προσπάθεια των πυροσβεστών, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το Σάββατο άρχισαν οι εργασίες κατεδάφισης, με την Τροχαία να κλείνει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές οχημάτων. Την Κυριακή, για την επιστροφή των εκλογέων έγινε αμφιδρόμηση, προκειμένου να αυξηθούν οι λωρίδες.

Από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο του ΚΚΕ βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος, όπου μοίρασαν νερά σε πυροσβέστες και οδηγούς, ενώ τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Β. Κικίλια είχε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση.

Ο οδηγός του οχήματος ευτυχώς πρόλαβε να απομακρυνθεί πριν τις εκρήξεις και φέρει ελαφρά τραύματα. Για τα αίτια της ανατροπής του βυτιοφόρου και την επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργήθηκε διεξάγεται έρευνα από Αστυνομία και Πυροσβεστική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ