Παρασκευή 21 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
50ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Σε Κρήτη και Σάμο αυτές τις μέρες

Τα Τομεακά Συμβούλια Χανίων και Σπουδάζουσας Χανίων της ΚΝΕ καλούν τον λαό και τη νεολαία της πόλης στη μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, που διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή στον Προμαχώνα San Salvatore (παλιό «Ξενία»). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Πανεπιστημίων, Μαθητών και Εργαζομένων της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, που διοργανώνουν μεγάλη συναυλία επίσης με τον Μίλτο Πασχαλίδη, αύριο Σάββατο στις 20.30, στο δυτικό πάρκινγκ του Παγκρήτιου Σταδίου Ηρακλείου. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι συναυλίες σε Ηράκλειο και Χανιά εγκαινιάζουν τις εκδηλώσεις του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβρη στις δύο πόλεις της Κρήτης.

Στη Σάμο

Επίσης, το ταξίδι του Φεστιβάλ αύριο Σάββατο περιλαμβάνει στάση στη Σάμο, στην Πορφυριάδα στο Καρλόβασι. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 19.30 και περιλαμβάνει: Συναυλίες από μαθητικά - φοιτητικά συγκροτήματα. Ομιλία από τον Βασίλη Πύρρο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι από τη Λαϊκή Ορχήστρα Σάμου. Παραδοσιακό γλέντι με τους «Γκιντίκι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ