Σάββατο 29 Ιούνη 2024 - Κυριακή 30 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΤΤΙΚΗ
Συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Συσκέψεις με θέμα την Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και τις τρέχουσες εξελίξεις πραγματοποιούν Οργανώσεις του Κόμματος στην Αττική. Πιο συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 2 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ. οι Οργανώσεις Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλούν στο Πνευματικό Κέντρο (Νικ. Τρύπια 45, Ν. Φιλαδέλφεια). Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

Την Τετάρτη 3 Ιούλη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Κέντρου Περιστερίου - Αγίας Τριάδας, καλεί στο cafe «Guapo Coffee and Food» (Τζων Κέννεντυ & Κρέσνας 82, πεζόδρομος γηπέδου Ατρόμητου). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Κέντρου Ιλίου καλεί στο «Alsos Cafe» (Αχιλλέως 73). Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν στην πλατεία 8ης Μάρτη (κάτω από το «Apolis»). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Κάτω Ιλίου καλεί στο μεζεδοπωλείο «Το λαϊκό» (Ξυλοκάστρου 6). Θα μιλήσει η Νίκη Χρονοπούλου, στέλεχος του Κόμματος και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.

Την Πέμπτη 4 Ιούλη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Νεάπολης Ν. Ιωνίας καλεί στο ψητοπωλείο «Πετράν» (Αγγελου Σικελιανού 34, δίπλα στον Αγιο Ευστάθιο). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Εγκαίνια γραφείων του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη

-- Την Τετάρτη 3 Ιούλη στις 8 μ.μ. η ΚΟ Κέντρου Ηλιούπολης καλεί στα εγκαίνια των γραφείων της στη Λ. Ειρήνης 28. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ