Τρίτη 9 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στο προσκήνιο το νέο πρωτάθλημα

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν στη Super League ξεκινάει αύριο, οπότε έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση της Λίγκας με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, με το νέο σύστημα διεξαγωγής να είναι σε πρώτο πλάνο. Η συγκεκριμένη ΓΣ είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί υπό τη νέα διοίκηση που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

Επίσης, την Πέμπτη 11 Ιούλη έχει οριστεί να συνεδριάσει το ΔΣ της Λίγκας. Μεταξύ άλλων θεμάτων θα τεθούν η κλήρωση της νέας σεζόν και η γνωστοποίηση του συνοπτικού προγράμματος του πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει και ορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής των τριών πρώτων αγωνιστικών.

  • Πρόταση αναδιάρθρωσης των δύο πρώτων ποδοσφαιρικών κατηγοριών κατέθεσε προς τη Super League η νεοφώτιστη στην κατηγορία ΠΑΕ Αthens Kallithea. Μεταξύ άλλων προτείνει τον υποβιβασμό μίας ομάδας από τη SL της νέας σεζόν και τον προβιβασμό τριών από τη SL2, ώστε τη σεζόν 2025 - 2026 η πρώτη κατηγορία να επανέλθει στις 16 ομάδες. Στην πρόταση της αθηναϊκής ομάδας περιλαμβάνονται επίσης αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ