Τρίτη 9 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι «Κοινοί Θνητοί» στην Τεχνόπολη

Οι «Κοινοί Θνητοί», «με όπλο την αλήθεια και την πένα», επιστρέφουν αύριο Τετάρτη στην Τεχνόπολη, ακριβώς έναν χρόνο μετά την ιστορική τους εμφάνιση στον ίδιο χώρο. Η συναυλία ξεκινά στις 21.00 και το αγαπημένο συγκρότημα θα έχει στο πλευρό του εκλεκτούς καλεσμένους: Frank Panx, Raibo, «Το Σφάλμα», Δ. Μυστακίδης, Ευγενία Μπουλούζου, Urban Pulse.

Το 6μελές συγκρότημα από το Αλιβέρι της Εύβοιας χρησιμοποιεί τη μουσική του ως μέσο αφύπνισης, αλλά και έμπνευσης για έναν καλύτερο κόσμο. Η τέχνη τους είναι η φωνή τους και η πένα τους η δύναμη που τους ωθεί να συνεχίζουν, εκφράζοντας την αλήθεια τους και πυροδοτώντας κάθε αντίσταση απέναντι στα σκοτάδια της ψυχής. Η μουσική τους δεν έχει όρια και ταμπέλες, αφού δεν αφομοιώνονται σε συγκεκριμένο μουσικό είδος, και γι' αυτόν τον λόγο δίκαια θεωρούνται ένα από τα πιο καινοτόμα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής.

Οι «Κοινοί Θνητοί» έχουν πολλά να πουν, και το βράδυ της 10ης Ιούλη το κέντρο της Αθήνας θα βιώσει τον καταιγισμό της μουσικής τους και την ανελέητη ορμή τους, σε μια συναυλία πλημμυρισμένη από αλήθεια και φως.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/koinoi-thnitoi-very-special-guests/


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ