Τετάρτη 10 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στις 16/7 κληρώνει για το νέο πρωτάθλημα

Οπως ανακοίνωσε χθες η Super League, την Τρίτη 16 Ιούλη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του προγράμματος του πρωταθλήματος της σεζόν 2024 - 2025, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 17 - 18 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να βρεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων στη συνεδρίαση του ΔΣ που έχει ορίσει η Λίγκα για αύριο Πέμπτη. Θέματα θα είναι μεταξύ άλλων η κατάρτιση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του νέου πρωταθλήματος, διαδικαστικά θέματα ενόψει της κλήρωσης (κατανομή κλειδάριθμων κ.λπ.), ο ορισμός των τριών πρώτων αγωνιστικών όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής κ.ο.κ.

ΑΕΚ: Σπουδαία προσθήκη με Θ. Στρακόσια

Μια σπουδαία προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα επισημοποίησε η ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια από την αγγλική Μπρέντφορντ. Ο 29χρονος πορτιέρο, που πρόσφατα αγωνίστηκε με την Εθνική Αλβανίας στο Euro, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, έχει μακρά θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος για 8 χρόνια με τη Λάτσιο, αλλά και τη Σαλερνιτάνα, πριν μετακομίσει στην Αγγλία. Είναι η δεύτερη μεταγραφή της «Ενωσης» για το τέρμα της, μετά την απόκτηση του Ιταλού Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα ο Κοστίνια

Παίκτης του Ολυμπιακού και τυπικά είναι ο Κοστίνια, με τον Πορτογάλο αμυντικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Ο 24χρονος δεξιός μπακ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πορτογαλική Ρίο Αβε, από τα τα τμήματα υποδομής της οποίας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018. Τη σεζόν που πέρασε πραγματοποίησε 37 συμμετοχές και σημείωσε 5 γκολ.

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Κίνι

Την απόκτηση του Ισπανού μπακ Κίνι ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου. Ο Κίνι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, για 33 ματς, έχοντας ένα γκολ και στο τέλος της χρονιάς πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Conference League.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ