Τετάρτη 17 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΠΟΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις το σπίτι κατοχυρώνεται στην οικογένεια της Διονυσίας

Από τη μεγάλη κινητοποίηση στην Ελευσίνα ενάντια στο ξεσπίτωμα
Από τη μεγάλη κινητοποίηση στην Ελευσίνα ενάντια στο ξεσπίτωμα
Μετά από τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού της Ελευσίνας και της Δυτικής Αττικής, την πρωτόγνωρη αλληλεγγύη και τη γενική κατακραυγή για την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης της πρωταθλήτριας ΑμεΑ, η κυβέρνηση έφερε τελικά πρόταση με την οποία το σπίτι στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη στην Ελευσίνα κατοχυρώνεται στην Διονυσία και την οικογένειά της.

«Η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, χωρίς καθυστερήσεις», απαιτούν τώρα τα Σωματεία και οι φορείς που από την πρώτη στιγμή είχαν βρεθεί στο πλευρό της.

«Η Διονυσία νίκησε! Αυτή η νίκη είναι νίκη όλων μας. Μας δίνει την ώθηση για να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στο αντιλαϊκό - εχθρικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έφτιαξαν και εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, διαδοχικά η μία μετά την άλλη. Είμαστε σε ετοιμότητα και για το σπίτι της Διονυσίας και για πολλές άλλες περιπτώσεις πλειστηριασμών και εξώσεων που μας καταγγέλθηκαν το τελευταίο διάστημα. Η Ελευσίνα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα: Κάτω τα ξερά σας απ' του λαού το βιος. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!», καταλήγουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ