Σάββατο 20 Ιούλη 2024 - Κυριακή 21 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες

Το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» αυτές τις μέρες κάνει «στάση» σε διάφορες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα:

Στην Ιεράπετρα το Σάββατο 20 Ιούλη, στην παραλιακή πλατεία. Θα μιλήσει ο Τζόνι Γκιολίκου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τα εξής: Στις 20.30 αστικό - παραδοσιακό τραγούδι με τους Γιώργο Τσαγκαράκη και Γιώργο Χαρδάκη. Στις 21.00 αφιέρωμα από την ΤΟ Λασιθίου της ΚΝΕ: «Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά». Στις 22.00 συναυλία με το μουσικό σχήμα «Κόκκινο Μαύρο» (Ν. Μαρίνος και Γ. Περογιαννάκης). Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής». Επίσης, οι Τομεακές Οργανώσεις Λασιθίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν την 3η κατασκήνωση στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, η οποία ολοκληρώνεται στις 21 Ιούλη.

Στο Αργος Ορεστικό το Σάββατο 20 Ιούλη, στο Πάρκο. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20.00. Θα μιλήσει η Αναστασία Γεωργιάδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ποντιακή μουσική (στη λύρα ο Ιορδάνης Σιαπέρδας), λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια (Κώστας Ανταρας φωνή και κιθάρα, Γιώργος Τίγκας μπουζούκι, Κώστας Μακρής κιθάρα) και δημιουργική απασχόληση για παιδιά.

Στο Νεστόριο την Παρασκευή 26 Ιούλη, στην πάνω πλατεία στις 21.00. Θα μιλήσει η Ζωή Σιδοπούλου, στέλεχος της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια (Κώστας Ανταρας φωνή και κιθάρα, Γιώργος Τίγκας μπουζούκι).

Επίσης, στην Κέρκυρα το επόμενο διάστημα διοργανώνονται καλοκαιρινές προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του νησιού. Συγκεκριμένα: Την Τετάρτη 24 Ιούλη συζήτηση - γλέντι στις 21.00 στο Βαλανειό. Την Κυριακή 4 Αυγούστου συζήτηση - γλέντι στις 21.00 στους Κουραμάδες. Την Πέμπτη 8 Αυγούστου προβολή ταινίας στις 21.00 στον Αγιο Ματθαίο. Την Κυριακή 18 Αυγούστου στη Λευκίμμη προγραμματίζεται επίσκεψη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και στις 21.00 γλέντι στην πλατεία Καμπούλη. Την Πέμπτη 29 Αυγούστου προβολή ταινίας στις 21.00 στον «Κήπο του Λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ