Τρίτη 30 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Σχόλιο για την απαγόρευση της κολύμβησης

Απαγορεύθηκε το κολύμπι σε ακτές της Αλεξανδρούπολης, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Εβρου, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή την περασμένη Τρίτη, στη διάρκεια της οποίας μεταφέρθηκαν μέσω των ρεμάτων φερτά υλικά στη θάλασσα και τις ακτές.

Στη σχετική απόφαση αναφέρεται ότι απαγορεύεται η κολύμβηση σε όλο το μήκος του αιγιαλού από τη Δημοτική Πλαζ του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη μέχρι και την Αγία Παρασκευή στη Μάκρη, καθώς διαπιστώθηκε ακαταλληλότητα των υδάτων προς κολύμβηση.

Να τερματίσει την αφωνία και να ενημερώσει αναλυτικά όλους τους κατοίκους, μόνιμους, προσωρινούς και τουρίστες, καλεί τη διοίκηση του δήμου η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξανδρούπολης.

Σε σχόλιό της σημειώνει ότι «είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή η σιγή από την κατά τ' άλλα λαλίστατη δημοτική αρχή. Στη σελίδα του δήμου που κοινοποιούν όλη την ώρα από εκδηλώσεις, πανηγύρια, συναυλίες, εκκλησιαστικές λειτουργίες, σχολικές γιορτές, αθλητικά γεγονότα, βάψιμο διαβάσεων, μέχρι και... τον καιρό, καμία ανακοίνωση για την απαγόρευση κολύμβησης. Καμία ενημέρωση των πολιτών για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά στην υγεία τους.

Θα περίμενε κανείς ανακοίνωση όχι μόνο στα Ελληνικά αλλά και στα Τουρκικά, στα Βουλγαρικά και στα Αγγλικά μιας και αναρωτιέται κάποιος πώς ενημερώνονται οι τουρίστες για μια τόσο σημαντική εξέλιξη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ