Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Στον δρόμο για το χάλκινο ο Ν. Κουρουγκλίεφ

Στα ρεπεσάζ των 86 κ. της ελευθέρας θα αγωνιστεί ο Ελληνας παλαιστής με βλέψεις για βάθρο / Για την 7άδα θα παίξει η Εθνική γυναικών πόλο

Στον δρόμο για το χάλκινο βρίσκεται ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στην ελευθέρα πάλη

Eurokinissi

Στον δρόμο για το χάλκινο βρίσκεται ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στην ελευθέρα πάλη
Στον δρόμο για το χάλκινο μετάλλιο στα 86 κ. της ελευθέρας πάλης βρίσκεται ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, ο οποίος θα μετάσχει στα σημερινά ρεπεσάζ της κατηγορίας, με ανοιχτό τον δρόμο για μια θέση στο βάθρο. Ο Ελληνας παλαιστής στη χτεσινή του συμμετοχή στα προκριματικά της κατηγορίας κατάφερε να προκριθεί αρχικά στα προημιτελικά κάνοντας επιβλητική εμφάνιση στον αγώνα για τον πρώτο γύρο επί του Πορτορικανού Ιθαν Εντριαν Ράμος, τον οποίο νίκησε με τεχνική υπεροχή 11-0, χωρίς να χάσει πόντο. Στα προημιτελικά ο Κουρουγκλίεφ αντιμετώπισε τον εκ των φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και δευτεραθλητή κόσμου το 2023, Ιρανό Χασάν Γιαζντανί, όπου παρά την αξιόμαχη προσπάθειά του υπέστη ήττα με 9-4. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Ιρανός κατάφερε να φθάσει στον τελικό αποκλείοντας στα ημιτελικά τον Μάιλς Αμίν από το Σαν Μαρίνο έδωσε το δικαίωμα στον Ελληνα παλαιστή να συνεχίσει τις προσπάθειές του στα σημερινά ρεπεσάζ. Σε αυτά ο Κουρουγκλίεφ θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Λόρενς, που επίσης ηττήθηκε από τον Γιαζντανί, με στόχο την πρόκρισή του στον μικρό τελικό της κατηγορίας.

Πρεμιέρα Κουγιουμτζίδη στα 76 κ. της ελευθέρας

Εξάλλου στους αγώνες της κατηγορίας των 76 κ. της ελευθέρας πάλης θα μπει σήμερα ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης, ο οποίος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις κόντρα στον Β. Ρασάντιν, από το Τατζικιστάν. Σε περίπτωση νίκης ο Κουγιουμτζίδης στα προημιτελικά θα παίξει με τον νικητή από την αναμέτρηση των Αμίρ Χουσέν και Γενγκ Λου.

Για την 7η θέση θα παλέψει η Εθνική γυναικών

Για την 7η θέση στο τουρνουά πόλο θα παλέψει η Εθνική γυναικών μετά τη νέα ήττα της χτες από την Ουγγαρία με 12-9 στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Αντίπαλος της Εθνικής στον τελευταίο της αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι ο Καναδάς που επίσης ηττήθηκε από την Ιταλία με 10-5. Αντίθετα, την 5η θέση θα διεκδικήσουν Ουγγαρία και Ιταλία. Στο χτεσινό παιχνίδι η Εθνική χωρίς την Αλεξία Καμμένου στο πάγκο (καθώς είχε αποβληθεί στον αγώνα με την Αυστραλία στα προημιτελικά) αν και ξεκίνησε καλά προηγούμενη με 3-1 και έδειξε χαρακτήρα στην αντίδραση της Ουγγαρίας που ισοφάρισε, έδειξε να μη διαθέτει τις δυνάμεις στο 4ο δεκάλεπτο, όπου οι Ουγγαρέζες ανεβάζοντας στροφές κυριάρχησαν.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 3-4, 2-4

ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου 2, Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μάγκιαρι, Ζίλαγκι 1, Βάλι 3, Γκουρισάτι, Μάγιου, Πάρκες 1, Χόρβατ, Κέστελι 4, Λεϊμέτερ, Ριμπάνσκα 1, Φάραγκο, Γκάρντα 2, Νέζμελι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ