Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συγκεντρώνει αρχειακό υλικό από την 50χρονη πορεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

Σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ καλεί σε συγκέντρωση αρχειακού υλικού από την 50χρονη πορεία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" συμπληρώνει φέτος τα 50 του χρόνια και αποτελεί ένα κομμάτι της σύγχρονης Ιστορίας της Ελλάδας, των αγώνων του λαού και της νεολαίας. Με αφορμή τη συμπλήρωση και τον εορτασμό φέτος των 50 χρόνων του Φεστιβάλ, καλούμε όλους τους συντρόφους, φίλους και συναγωνιστές που διαθέτουν αρχειακό υλικό που αφορά το Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη να συμβάλουν στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αρχείου των Φεστιβάλ μας».

Πιο συγκεκριμένα, για τις αποστολές αρχειακού υλικού: «Συλλέγονται φωτογραφίες, αφίσες, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπα, αναμνηστικά, σε οποιαδήποτε μορφή κι αν υπάρχουν (έντυπη ή ηλεκτρονική, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο). Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 50ού Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, ενώ στόχος είναι και η παραπέρα αξιοποίησή του στο μέλλον.

Η βοήθεια και η συμβολή όλων των συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων είναι απαραίτητη!».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ομάδα Συγκέντρωσης Αρχειακού Υλικού του Φεστιβάλ στο τηλέφωνο 6983398233 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση arxeiofestivalkne.thess@gmail.com.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ