Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ηχηρές μεταγραφές για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Σε σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους προχώρησαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, με μεταγραφές που αναμένεται να τους ισχυροποιήσουν στις προσπάθειές τους κατά τη δύσκολη - όπως προδιαγράφεται - φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο 22χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ, ο οποίος κατά το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική Γρανάδα και είναι ήδη διεθνής με τη χώρα του, θα κοστίσει στους «πράσινους» 6 εκατ. ευρώ τα οποία μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων ενδέχεται να φτάσουν τα 8 εκατ. - έτσι, είναι πιθανό μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός να έχει πραγματοποιήσει δύο από τις τρεις ακριβότερες μεταγραφές στην Ιστορία του (μαζί με αυτήν του Βραζιλιάνου Τετέ από την τουρκική Γαλατασαράι).

Οσο για τον ΠΑΟΚ, προχώρησε στην απόκτηση από την ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ του Τζόναθαν Γκόμεζ, γεννημένου και μεγαλωμένου στις ΗΠΑ με καταγωγή από το Μεξικό. Ο ηλικίας μόλις 20 ετών αριστερός μπακ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βορειοαμερικανικού ποδοσφαίρου και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ