Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - SUPER LEAGUE
Ανοιχτός ο δρόμος για τα φαβορί

Eurokinissi Sports

Θεωρητικά εύκολες αποστολές έχουν οι ισχυροί της Super League στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, καθώς και οι τέσσερις παίζουν εντός έδρας και απέναντι σε χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Το ματς παρεμβάλλεται ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς αγώνες των πρωταθλητών, όπου θα κριθεί αν φέτος θα αγωνιστούν στο Europa League ή στο Conference League, κάτι που σημαίνει ότι το ζητούμενο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του και να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, μετά το δύσκολο 3-2 επί του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα. Από την άλλη οι Αγρινιώτες, παρά το δύσκολο της αποστολής τους, αναμένεται να τα δώσουν όλα για την έκπληξη, ώστε να μη βρεθούν με μηδέν βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, έχοντας δείξει στο ματς με τον ΟΦΗ ότι έχει αφήσει πίσω της το ευρωπαϊκό «Βατερλώ» της προηγούμενης βδομάδας, θέλει να συνεχίσει ανάλογα και απέναντι στη Λαμία, η οποία πάντως με το «διπλό» στο Αγρίνιο έδειξε ότι θα είναι και φέτος υπολογίσιμη δύναμη και από τις ισχυρότερες ομάδες της «δεύτερης ταχύτητας» της Super League.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο του επίσημο φετινό αγώνα μπροστά στους φιλάθλους του, φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Καλλιθέα και στοχεύοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, και με όσο το δυνατόν πιο εμφατικό τρόπο, ώστε να στείλει μήνυμα στους ανταγωνιστές του για τις φετινές του βλέψεις.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον έτερο νεοφώτιστο, Λεβαδειακό, σε ένα ματς με πολλαπλές προκλήσεις για τους «πράσινους»: Θα προέρχονται από τη δοκιμασία στη Γαλλία κόντρα στη Λανς για τα πλέι οφ του Conference League, ενώ παράλληλα θα κληθούν και να αρχίσουν την προσπάθεια να «ρεφάρουν» την ήττα της πρεμιέρας από τον Αστέρα Τρίπολης στο ίδιο γήπεδο, η οποία ήδη τους έχει αφήσει πίσω από τους ανταγωνιστές τους στη βαθμολογία. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχοντας εκτίσει την ποινή σε βάρος της έδρας του, αυτήν τη φορά θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του.

Κατά τ' άλλα, ο Αρης επιδιώκει την πρώτη του νίκη αλλά αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στις Σέρρες αν ο Πανσερραϊκός επαναλάβει την εμφάνισή του στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με νίκη επί του Ατρόμητου. Τέλος, στην Τρίπολη ο Αστέρας στοχεύει στο να «εξαργυρώσει» την εντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς και με αντίπαλο τον Βόλο, ο οποίος πάντως αναμένεται να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Αύριο Σάββατο: ΟΦΗ - Ατρόμητος (19.30 - Cosmote Sport 2), Πανσερραϊκός - Αρης (20.00 - Novasports Prime), ΑΕΚ - Λαμία (21.30 - Cosmote Sport 1)

Κυριακή 25/8: Αστέρας Τρίπολης - Βόλος (19.00 - Novasports 2), ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (20.30 - Novasports Prime), Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (21.00 - Cosmote Sport 1)

Δευτέρα 26/8: Ολυμπιακός - Καλλιθέα (20.30 - Cosmote Sport 1)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ