Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ
Επιστρέφουν στη δουλειά μετά από έναν μήνα αγώνα οι σχολικές καθαρίστριες

Μετά από έναν μήνα συναντήσεων του Σωματείου και της Επιτροπής σχολικών καθαριστριών με τον δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου, παρεμβάσεων σε Δημοτικά Συμβούλια και στη Δημοτική Επιτροπή, η διοίκηση του δήμου προχώρησε τελικά στην επαναπρόσληψη όλων των σχολικών καθαριστριών με πλήρες ωράριο.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσσαλονίκης πέτυχε την επαναπρόσληψη όλων των καθαριστριών, κόντρα στους αρχικούς σχεδιασμούς της διοίκησης.

«Δώσαμε μια μάχη με τις συναδέλφισσες με αξιοπρέπεια, με αρχές, με μαχητικότητα που απορρέει από την πίστη στο δίκιο του αγώνα μας, με στοχοπροσήλωση στην επαναπρόσληψή τους», σημειώνει το Σωματείο, ξεκαθαρίζοντας ότι «κερδήθηκε μία μάχη, όχι ο πόλεμος» και ότι ο αγώνας συνεχίζεται για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους τους συμβασιούχους.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός το συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων στα εγκαίνια της ΔΕΘ στις 7 Σεπτέμβρη, στις 5.30 μ.μ. στην πλατεία της ΧΑΝΘ. «Δε πρέπει να λείπει κανείς, για να γεμίσουμε κουράγιο και δύναμη για τις κρίσιμες μάχες που έρχονται», τονίζει στο αγωνιστικό του κάλεσμα το Σωματείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ