Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Μεγάλη εκδήλωση στις 7 Σεπτέμβρη στο γήπεδο Ζωγράφου

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ | Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ «Η μικρογραφία του μέλλοντος που έγινε θεσμός»

Τα φώτα του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αττική, στρέφονται το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 20.00, στο γήπεδο Ζωγράφου, σε μια μεγάλη εκδήλωση που ολοκληρώνει τον κύκλο των εκδηλώσεων στα μέρη απ' όπου πέρασε το κεντρικό Φεστιβάλ στην 50χρονη πορεία του και... επιστρέφει εκεί που πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», το 1975.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση - Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ την περίοδο 1972 - 1979.
  • Προβολή ντοκιμαντέρ του ΚΣ της ΚΝΕ αφιερωμένου στα 50 χρόνια του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με τίτλο «Η μικρογραφία του μέλλοντος που έγινε θεσμός».

Συμμετέχουν οι διατελέσαντες Γραμματείς του ΚΣ της ΚΝΕ (με χρονολογική σειρά): Δημήτρης Γόντικας, Σπύρος Χαλβατζής, Νίκος Σοφιανός, Θέμης Γκιώνης, Γιάννης Πρωτούλης, Θοδωρής Χιώνης, Νίκος Αμπατιέλος, Θοδωρής Κωτσαντής.

Ακόμη συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι εξής: Ιωάννα Καρυστιάνη, Φώντας Λάδης, Αλέξανδρος Λαμπρίδης, Εύα Μελά, Γιώργος Μπαγιαρτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Σταμάτης Νικολάου, Θύμιος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Θανάσης Σκαμνάκης, Κώστας Χατζάρας.

  • Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Ταμπούρι», που σημάδεψε με τα πολιτικά και αντάρτικα τραγούδια του τα πρώτα Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ