Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Κινητοποίηση ενάντια στη συνεργασία του ΕΚΠΑ με τη «Lockheed Martin»

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας, με παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη στις 11 π.μ., στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, ενάντια στην κατάπτυστη συνεργασία του Τμήματος Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος με την αμερικανική εταιρεία - δολοφόνο «Lockheed Martin».

Σε ψήφισμά τους οι Σύλλογοι διαμηνύουν: «Δεν θα περάσει! Το ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα το Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ξεκινάει συνεργασία με τη δολοφονική πολεμική οπλοβιομηχανία "Lockheed Martin" από την Αμερική. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως οι φοιτητές έχουν διαλέξει τη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Δεν δεχόμαστε η έρευνα και η επιστήμη να αξιοποιούνται για τα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ την ώρα που κλιμακώνεται και η συμμετοχή της χώρας μας σε δύο πολέμους για τα συμφέροντα επιχειρηματικών ομίλων».

Με αποφάσεις τους στην κινητοποίηση καλούν μέχρι στιγμής οι Φοιτητικοί Σύλλογοι:

Φιλοσοφικής, Οδοντιατρικής, Γεωλογικού, Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Κοινωνιολογίας του ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου Πειραιά, ΑΣΟΕΕ, Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ, Σχολής Μηχανικών, Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας, Σχολής Επιστημών Τροφίμων, Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑΔΑ και Οικοτρόφων ΝΦΕΕΜΠ, ΦΕΑ, ΦΕΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ