Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Τεστάρουν δυνάμεις Τεντόγλου και Καραλής

Οι δύο αθλητές συμμετέχουν στο σημερινό μίτινγκ της Ζυρίχης για τη σειρά Diamond League

Τις δυνάμεις τους ενόψει της συμμετοχής τους στον τελικό των Βρυξελλών θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν σήμερα ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, συμμετέχοντας στο μίτινγκ στίβου της Ζυρίχης για τη σειρά της Diamond League της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας (21.00 - EΡΤ3). Το σημερινό μίτινγκ αποτελεί το προτελευταίο ραντεβού για τη διοργάνωση πριν τον τελικό, που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλες το διήμερο 13-14 Σεπτέμβρη και στο οποίο ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους Τεντόγλου και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Καραλής θα διεκδικήσουν την πρωτιά στα αγωνίσματά τους.

Για τον Τεντόγλου το μίτινγκ της Ζυρίχης θα είναι η τρίτη συμμετοχή του στη σειρά Diamond League, όπου μέχρι στιγμής μετράει μία 1η και μία 2η θέση, στους αγώνες σε Λοζάνη και Ντόχα αντίστοιχα. Από την άλλη ο Καραλής θα εμφανιστεί στην ελβετική πόλη με τον αέρα της επιτυχημένης εμφάνισής του στο προηγούμενο μίτινγκ, στη Σιλεσία, όπου σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και έγινε ο πρώτος Ελληνας αθλητής που ξεπέρασε τα 6 μ.

  • Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσε χθες και επίσημα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές της Ομοσπονδίας, που έχουν προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτέμβρη. Την πρόθεσή τους να κατέλθουν ως υποψήφιοι διεκδικώντας την προεδρία του ΣΕΓΑΣ έχουν εκφράσει επίσης ο Γιάννης Νικολά και ο Κωνσταντίνος Φίλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ