Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συγχαρητήρια για τα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Τα συγχαρητήριά του στέλνει το ΚΚΕ στους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι κατέκτησαν δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ δίνει «θερμά συγχαρητήρια στον Νάσο Γκαβέλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα των 100 μ. στην κατηγορία Τ11 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Με οδηγό τον πρωταθλητή Γιάννη Νυφαντόπουλο τερμάτισε πρώτος, χαρίζοντας για 2η συνεχόμενη διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας».

Ακόμα, συγχαρητήρια για τα μετάλλια της ελληνικής αποστολής στη σφαιροβολία δίνει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνοντας:

«Αλλη μια μεγάλη επιτυχία στη σφαιροβολία για την ελληνική αποστολή, με τον Θανάση Κωνσταντινίδη να χαρίζει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη χώρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τον Λάζαρο Στεφανίδη να κατακτά το χάλκινο. Ο Κωνσταντινίδης με μια απίστευτη βολή ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας παράλληλα νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ, ενώ ο Στεφανίδης, που έκανε επίσης μια τρομερή εμφάνιση, έριξε βολή στα 9,84 μ. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία F32.

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους αθλητές και στους προπονητές τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ