Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Θέμα Φοφανά στο ... παρά ένα για την ΑΕΚ

Στο «παρά ένα» της λήξης της μεταγραφικής περιόδου για τις ελληνικές ομάδες (χθες, 11/9) υπήρξε έντονη φημολογία ότι ΑΕΚ και Τσέλσι είχαν «ξαναζεστάνει» την υπόθεση του 21χρονου Ιβοριανού επιθετικού Νταβίντ Φοφανά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αποτελούσε τον Νο 1 στόχο της «Ενωσης» για τη θέση 9. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο, που εντάθηκαν στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας, δεν είχαν θετική κατάληξη, με την υπόθεση να εγκαταλείπεται από την ΑΕΚ στις αρχές αυτής της βδομάδας. Οι πληροφορίες μιλούσαν για πρόθεση της Τσέλσι να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, χθεσινοβραδινή φημολογία όμως έκανε λόγο για νέες διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Αϊτινός διεθνής επιθετικός Φρανζί Πιερό, κατά την πρώτη του προπόνηση χτες στα Σπάτα έδειξε πανέτοιμος για δράση. Η «Ενωση» ήρθε σε συμφωνία μέχρι το 2027 με τον υψηλόσωμο 29χρονο, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μακάμπι Χάιφα.

Διαιτητές: Ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, κατηγορίας Elite της UEFA, ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τους διεθνείς αγώνες. Οι διαιτητές στα άλλα ματς: Παπαπέτρου στο Λαμία - Athens Kallithea, Πουλικίδης στο Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός, Βεργέτης στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, Σιδηρόπουλος στο ΟΦΗ - Αρης, Φωτιάς στο ΑΕΚ - Βόλος.

ΟΦΗ: Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Μεξικανού κεντρικού αμυντικού Γιόρδαν Σίλβα για έναν χρόνο.

Πανσερραϊκός: Τα «λιοντάρια» επισημοποίησαν τη μεταγραφή του 26χρονου Σενεγαλέζου δεξιού μπακ Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος αγωνιζόταν στην κυπριακή Ανόρθωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ