Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, οι επισκέπτες του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συνοδευόμενος από την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας και τον βουλευτή του Κόμματος Λεωνίδα Στολτίδη, περιηγήθηκε στον χώρο του Φεστιβάλ, συνομιλώντας με επισκέπτες όπως και με καλλιτέχνες όπως η Φωτεινή Βελεσιώτου και βεβαίως ο Εμίρ Κουστουρίτσα. Ο Σέρβος σκηνοθέτης και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκαν στην είσοδο του Φεστιβάλ και περπάτησαν μαζί συζητώντας έως τη φοιτητική σκηνή, όπου ο Εμίρ Κουστουρίτσα ήταν ομιλητής στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια απ' την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Γιουγκοσλαβία.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη συνέχεια, παρακολούθησε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην κεντρική σκηνή, όπου είχε σύντομη εγκάρδια συνάντηση με συντελεστές του προγράμματος, ανάμεσα τους οι Βασίλης Λέκκας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανόλης Ανδρουλιδάκης και Γιώργος Νικηφόρου - Ζερβάκης, ενώ αργότερα παρακολούθησε το πρόγραμμα στη λαϊκή σκηνή.



RIZOSPASTIS


RIZOSPASTIS


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ