Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στο Eurocup θα συνεχίσουν Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες δεν τα κατάφεραν στους προκριματικούς ομίλους του Champions League

Στη διοργάνωση του Eurocup πόλο ανδρών θα συνεχίσουν τη φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην κύρια φάση του Champions League από τους προκριματικούς ομίλους στους οποίους συμμετείχαν. Θυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων έχει προκριθεί απευθείας ο Ολυμπιακός.

Η Βουλιαγμένη, που συμμετείχε στον 2ο όμιλο, στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας, γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και ολοκλήρωσε την παρουσία της χωρίς βαθμό. Ο ΝΟΒ ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Ραντνίτσκι (που πήρε την πρωτιά και την πρόκριση) με 14-13, καθώς επίσης από τις Μλάντοστ με 11-6 και Ζούγκλο με 17-9.

Στον όμιλο της Οραντέα στη Ρουμανία, η ιστορική πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο Champions League δεν του έφτασε για να πάρει την πρόκριση. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 11-10 της τουρκικής ΕΝΚΑ, ωστόσο ηττήθηκαν από την οικοδέσποινα (και 1η του ομίλου) Οραντέα με 11-8, από την Μπρέσια με 15-4 και από τη Σπαντάου με 12-10.

Ο όμιλος του Ολυμπιακού

Με το φινάλε της διαδικασίας των προκριματικών συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομίλων της φάσης των «16» του Champions League. Ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στον 4ο όμιλο, με αντιπάλους την ισπανική Σαμπαντέλ, την ιταλική Σαβόνα και την Πρίμορατς από το Μαυροβούνιο. Στην επόμενη φάση, των προημιτελικών, προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Οι υπόλοιποι όμιλοι: 1ος: Nόβι Μπέογκραντ, Ανόβερο, Στεάουα Βουκουρεστίου, Οραντέα. 2ος: Φερεντσβάρος, Γιαντράν Σπλιτ, Ντιναμό Τιφλίδας, Ραντνίτσκι. 3ος: Μπαρτσελονέτα, Μαρσέιγ, Βάσας, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ