Τρίτη 1 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA BASKET LEAGUE
Ανοίγουν την αυλαία ΑΕΚ και Κολοσσός Ρόδου

Πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν πραγματοποιούν σήμερα ΑΕΚ και Κολοσσός Ρόδου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του FIBA Champions League. Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι γενικά οι πρώτοι που δίνουν φέτος οι δύο ελληνικές ομάδες, καθώς η Basket League ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην ανανεωμένη «SUNEL Arena» (πρώην «Οlympic Hall») των Ανω Λιοσίων η ΑΕΚ υποδέχεται την ισραηλινή Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (19.00 - Cosmote Sport 5), θέλοντας να αρχίσει επιτυχημένα τη χρονιά. Μετά την επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην τεχνική ηγεσία και την πλήρη ανανέωση του ρόστερ, στην «Ενωση» επέστρεψαν και οι φιλοδοξίες, ιδιαίτερα υψηλές μάλιστα στο Champions League), έπειτα από την περσινή σεζόν η οποία ήταν αποτυχημένη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο Κολοσσός Ρόδου ετοιμάζεται για έναν ιστορικό αγώνα στη Γαλλία, απέναντι στη Σεντ Κεντέν (21.00 - Cosmote Sport 4), καθώς θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία του συλλόγου. Κόντρα στους ισχυρούς γηπεδούχους ο Κολοσσός, ενισχυμένος τη φετινή σεζόν, επιδιώκει το θετικό ξεκίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ