Σάββατο 18 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Πρωτοβουλία για εργατική λέσχη

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία «Εργατικής Λέσχης» και στην Καλλιθέα, παίρνουν εκπρόσωποι συνδικάτων και άλλων φορέων προκειμένου, όπως αναφέρουν, στη σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα «να συζητήσουμε πώς όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στην οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα τους. Πώς θα συμβάλλουμε στη συνοικία μας, την Καλλιθέα των αγωνιστικών παραδόσεων, να αναπτυχθεί δράση και αγώνας όλων όσοι είναι εκτός των συνδικάτων, για όλα τα προβλήματα που απασχολούν την εργατική τάξη». Ετσι, καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση την Τετάρτη 22 Μάη, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Ματζαγριωτάκη».

Οπως υπογραμμίζεται και στη σχετική ανακοίνωση σήμερα είναι αναγκαία η παρέμβαση και στην Καλλιθέα, προκειμένου να αναδειχτεί η ανάγκη της οργανωμένης δράσης σαν το μόνο μέσο που μπορεί να επιβάλει λύσεις για τα οξυμένα προβλήματα, να υπερασπίσει τους εργαζόμενους από την επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους, να υπερασπίσει το δικαίωμα στην εργασία και στην ποιότητα ζωής.

Το κάλεσμα υπογράφουν: το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας, ο Κ. Αλεξανδρής πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Καλλιθέας, ο Θ. Κούτρας μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ο Α. Βλασσίδης μέλος του ΔΣ της ΕΘΕΛ, η Ε. Κυριαζίδου πρόεδρος Παραρτήματος Συνδικάτου Ιματισμού - Δέρματος, ο Γ. Ηρακλέους συνδικαλιστής εκπαιδευτικός, η Ντ. Παπαρούνη μέλος της Ενωσης των ΕΒΕ Καλλιθέας, η Μ. Κουρδουσά συνδικαλίστρια οδοντίατρος, η Κ. Αλεξοπούλου συνδικαλίστρια εκπαιδευτικός και Δημ. σύμβουλος, ο Β. Δημόπουλος μέλος ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, ο Π. Κυριαζίδης πρόεδρος ΔΣ συνδικάτου ιματισμού - δέρματος, ο Μ. Καραντάνης πρόεδρος συλλόγου συνταξιούχων Καλλιθέας, ο Ν. Λέος πρόεδρος 15μελούς συμβουλίου Σιβιτανιδείου, ο Δ. Σέρβος δημοσιογράφος - συγγραφέας, η Ε. Κυριακού του συλλόγου γυναικών Καλλιθέας, ο Φ. Μουτεσίδης μέλος ΔΣ του αθλητικού συλλόγου «ΑΤΛΑΣ» και η Σ. Φρυγανά μέλος ΔΣ της ένωσης γονέων Καλλιθέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ