Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CONFERENCE LEAGUE
Δοκιμασία υψηλών απαιτήσεων για τον ΠΑΟ

Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τεστ καλείται να αντεπεξέλθει σήμερα ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League (19.45 - ΑΝΤ1 / Cosmote Sport 5).

Κόντρα στους ισχυρούς «Μπλε» του Λονδίνου, το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη διοργάνωση, μια νίκη των «πρασίνων» απόψε θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας, ενώ παράλληλα θα αναπληρώσει σε σημαντικό βαθμό το έδαφος που έχασαν στην πρεμιέρα με την ισοπαλία στη Βοσνία κόντρα στην Μπάνια Λούκα, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της ελληνικής ομάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο αναγνώρισε τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας της αποστολής που έχει απόψε η ομάδα του, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του ότι θα κυνηγήσουν όσες πιθανότητες νίκης τούς αναλογούν, και ότι θα αντεπεξέλθουν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα, χαρακτηρίζοντας την ομαδικότητα το στοιχείο - κλειδί για το παιχνίδι της ομάδας.

Πέρα από τον Φώτη Ιωαννίδη, που παραμένει τραυματίας, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν πρόσθετες απουσίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ