Παρασκευή 24 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καλοβλέπει Κύπρο

Συναντήσεις και ταξίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς και του τεχνικού, Τάκη Λεμονή, το προσεχές διάστημα. Αυτά που αναμένεται να μπουν στο τραπέζι των συζητήσεων είναι το γηπεδικό πρόβλημα, τα οικονομικά καθώς και οι μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε ό,τι αφορά τα τελευταία δύο, οι δύο πλευρές ίσως έχουν νέα συνάντηση σήμερα προκειμένου να κάνουν τον προγραμματισμό με τα οικονομικά μεγέθη που θα χρειαστούν για να ενισχυθεί η ομάδα. Παράλληλα, θα συζητηθούν οι ενδεχόμενες ανανεώσεις παικτών, με πρώτο τον Νινιάδη, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο «λιμάνι», και που αναμένεται να τελειώσει αρκετά σύντομα.

Τέλος, το γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να είναι η έδρα του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, το «ΓΣΠ». Το στάδιο αυτό θεωρείται ως ένα από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης, γεγονός πάντως που αναγκάζει τον Κόκκαλη να μεταβεί στο νησί της Αφροδίτης για να δει από κοντά την υποψήφια έδρα της ομάδας του. Πάντως, η λύση αυτή δεν είναι και η καλύτερη καθώς συγκεντρώνει και μειονεκτήματα όπως μεταξύ άλλων την απόσταση, τα εισιτήρια διαρκείας. Ολα αυτά ίσως να λυθούν σύντομα καθώς η ΟΥΕΦΑ πιέζει τους πρωταθλητές να δηλώσουν την έδρα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ