Κυριακή 28 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' Εθνική
Στα μέτρα των «λόρδων»

 

Την Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται σήμερα ο Αθηναικός
Την Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται σήμερα ο Αθηναικός
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει σήμερα ο εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας Αθηναϊκός. Αντίθετα, ο έτερος της κορυφής Αγ. Νικόλαος έχει επικίνδυνη έξοδο. Ας δούμε, όμως, αναλυτικότερα τα ματς της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βύρωνα θα υποδεχτεί στην έδρα της την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο τεχνικός των «λόρδων»Τάσος Χατζηαγγελής ζήτησε από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή: «Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και σε καμία περίπτωση να μην τον υποτιμήσουμε. Αν θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι». Από τη μεριά του ο Γερμανός τεχνικός της Καρδίτσας, Τίμο Τσανλάιτερ, δηλώνει: «Προερχόμαστε από μια νίκη - οξυγόνο επί του Παναιτωλικού. Εχουμε καλή ψυχολογία και νομίζω ότι, αν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα, έχουμε τύχη απέναντι σ' έναν αντίπαλο, που ως τώρα έχει δείξει ότι άξια βρίσκεται στην κορυφή».

Στη Ρόδο (14.30) ο Αγ. Νικόλαος δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ιάλυσο. Ο κόουτς των Κρητικών, Μύρωνας Σηφάκης, τονίζει: «Γνωρίζω πολύ καλά, όπως και οι παίκτες μου, ότι οι Ροδίτες καίγονται για τους βαθμούς. Ομως κι εμείς θέλουμε τη νίκη για να διατηρηθούμε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα».

Οσον αφορά το στρατόπεδο του Ιάλυσου, ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Μαντικός είναι αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα: «Το ματς είναι κλειδί για μας, αφού, αν πάρουμε τη νίκη, θα μπορέσουμε να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον». Αξίζει να σημειωθεί ότι προ των πυλών της τεχνικής ηγεσίας του Ιάλυσου είναι ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση των Σερρών, όπου η τοπική ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τα άλλα ματς του προγράμματος: Καλλιθέα - Καλαμαριά, Αιγάλεω - Πιερικός, Παναιτωλικός - Βέροια. Ωρα έναρξης των αγώνων 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ