Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2025
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΥΓΕΙΑ
«ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ» ΑΤΤΙΚΗΣ
Κάλεσμα στήριξης από την «Αγωνιστική Συνεργασία» στις αρχαιρεσίες

Από χτες Τρίτη μέχρι και αύριο Πέμπτη πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Λαϊκό», με την «Αγωνιστική Συνεργασία» να απευθύνει κάλεσμα στήριξης σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από την εργασιακή σχέση - ειδικότητα - πόστο - εκπαίδευση. Καλεί να γίνει βήμα για την αλλαγή των συσχετισμών:

  • «Για να δώσουμε παραπάνω ζωή στο Σωματείο! Με τακτικές συνελεύσεις ή συζητήσεις για τα φλέγοντα ζητήματα. Με μαζική ενημέρωση όλων των εργαζομένων έγκαιρα πριν από κάθε κινητοποίηση.
  • Για να εκλέξεις στο σωματείο αυτούς που κάνετε μαζί βάρδιες, που μαζί δίνετε τη μάχη καθημερινά, στην εφημερία, στα νυχτέρια, και όχι αυτούς που σε θυμούνται μια φορά στα 3 χρόνια!
  • Για ένα Σωματείο που δεν θα στηρίζει - έστω και με την παρουσία στις συγκεντρώσεις τους - τις ξεπουλημένες ηγεσίες των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, την ώρα που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη».

Και με αφορμή αυτήν τη μάχη, η «Αγωνιστική Συνεργασία» φέρνει στο επίκεντρο τις διεκδικήσεις που σταθερά βγάζουν στους δρόμους τους υγειονομικούς, και ειδικά την πάλη για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση και κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης. Ενα σύστημα με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τα κέρδη. Επίσης, για μαζικές μόνιμες προσλήψεις με βάση τις πραγματικές ανάγκες, ενάντια στην εργολαβοποίηση υπηρεσιών και την επιχειρηματική δράση στα νοσοκομεία. Για να σταματήσει το επικίνδυνο καθεστώς της πρωινής εφημέρευσης, για να δίνονται οι άδειες και τα ρεπό, ένταξη στα ΒΑΕ, αναπλήρωση των μισθολογικών απωλειών και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ