Τετάρτη 29 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κανονικά ο Μπέκαμ

Τα χαμόγελα διαδέχτηκαν τον προβληματισμό που υπήρχε εδώ και ένα μήνα τόσο στην Εθνική όσο και σε ολόκληρη την Αγγλία. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μάλλον, θα δώσει κανονικά το «παρών», αφού αποθεραπεύτηκε πλήρως από το σοβαρό τραυματισμό του. Χαρακτηριστική ήταν η χαρά στο πρόσωπο του ομοσπονδιακού τεχνικού των «λιονταριών», Σβεν Γκόραν Ερικσον, όταν ανακοίνωνε τα ευχάριστα: «Είχε μια ειδική προπόνηση το πρωί (28/5) και έκανε τα πάντα. Εκτέλεσε κόρνερ, πραγματοποίησε σουτ, φάουλ, έτρεξε με 100% δύναμη. Ετσι λοιπόν θα προπονηθεί το απόγευμα ή καλύτερα αύριο το πρωί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και βλέπουμε». Πάντως τα προβλήματα για τον Σουηδό προπονητή δεν τελειώνουν εδώ αφού οι Ντάιερ, Μπατ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

ΚΙΝΑ: Το όνομα του Μπόρα Μιλουντίνοβιτς καθώς και οι επιτυχίες που συνοδεύουν τον προπονητής της Κίνας έχουν σκορπίσει αισιοδοξία και ενθουσιασμό στη «χώρα του μεταξιού». Ετσι περίπου στις 40.000 αναμένεται να φθάσει ο αριθμός των Κινέζων φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στη Νότια Κορέα για να παρακολουθήσουν αγώνες της Εθνικής τους ομάδας. Ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος των φιλάθλων μιας ομάδας στη διοργάνωση μετά φυσικά των δύο συνδιοργανωτριών χωρών του μουντιάλ, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας

ΕΪΡΕ: Παρά τη δημόσια απολογία του στον Τύπο και την έμμεση συγνώμη προς το προπονητή του ο Ρόι Κιν δε φάνηκε να πείθει και πολλούς. Ετσι οι συμπαίκτες του στην Εθνική εξέδωσαν ανακοίνωση που δικαιώνουν τον προπονητή Μικ Μακάρθρι να τον διώξει από την ομάδα. Παράλληλα τάσσονται και κατά της επιστροφής του αν και τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ