Με εκδήλωση - αφιέρωμα στον Κώστα Γουλιάμο και «Το Μάτι της Λέξης» η Ενωση Μεσσήνιων Συγγραφέων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με τίτλο: Το Μάτι της Λέξης - Η ποίηση και η ποιητική του Κώστα Γουλιάμου.
Ο Αγγελος Λάππας, φιλόλογος - συγγραφέας, θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα, ενώ για το έργο του θα μιλήσουν οι Βαγγέλης Τασιόπουλος, ποιητής - συγγραφέας, πρ. πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, η Αντωνία Παυλάκου, ΜΑ φιλόλογος, πρόεδρος ΕΜΣ, και τον συντονισμό θα κάνει ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπιτσάνης.
Την εκδήλωση θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Γιάννη Θωμόπουλο (τραγούδι), Σόφη Τσόγκα (πιάνο) και την Αλέκα Δρακοπούλου (απαγγελία).