Παρασκευή 11 Απρίλη 2025
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Για νικηφόρα αυλαία ο ΠΑΟ

Υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στο φινάλε της κανονικής περιόδου

Εχοντας εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της Euroleague και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ από την προηγούμενη, 33η αγωνιστική, με τη νίκη του στο Μονακό, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα απόψε στο ΟΑΚΑ (21.15 - Novasports Prime) για την 34η και αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» ό,τι και να γίνει στο αποψινό ματς θα τερματίσουν τουλάχιστον 3οι, ενώ έχουν πιθανότητες και για τη 2η θέση. Από την πλευρά της η σερβική ομάδα έχει οριστικοποιήσει την παρουσία της στο γκρουπ των πλέι ιν (θέσεις 7 έως 10), που θα διεκδικήσει τα δύο εναπομείναντα «εισιτήρια» (7ος και 8ος) για τα πλέι οφ.

Στις δηλώσεις του μπροστά στο ματς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, τόνισε ότι αν και η ομάδα του έχει πετύχει τον στόχο της για πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, θα κυνηγήσει τη νίκη, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, θέλοντας να κλείσει με επιτυχία την κανονική περίοδο και μάλιστα στην έδρα της. Ο Τούρκος κόουτς επέστησε προσοχή στον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο χαρακτήρισε σύνολο με ποιοτικούς παίκτες και ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Αταμάν αποκάλυψε πως είναι οριστικό ότι ο Γκριγκόνις θα χάσει τα πλέι οφ, ενώ αντίθετα περιμένει να είναι έτοιμος ο Λεσόρ.

  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Αμερικανός παίκτης Κέντρικ Ναν επισημοποίησαν τη συμφωνία τους για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028. Παράλληλα, η διοίκηση των «πρασίνων» ήρθε σε συμφωνία με τον Τούρκο παίκτη Τζέντι Οσμάν για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ