Κυριακή 16 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

-- Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η περιοδεία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου στη Μεσσηνία. Ετσι: Στις 10 το πρωί περιοδεία στο Χαροκοπιό. Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση στη Χώρα με εκπροσώπους μαζικών φορέων των αγροτών, όπως αγροτικούς συλλόγους, συνεταιρισμούς, ΔΣ ΝΕΣΤΟΡΑ. Στις 6.30 μ.μ. συνάντηση στα Φιλιατρά με τη Συντονιστική Επιτροπή για τα κηπευτικά, αγροτικούς συλλόγους κλπ. Στις 8 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση στους Γαργαλιάνους.

-- Περιοδεία και συγκέντρωση στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.), στον Ασπρόπυργο, θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο, Δευτέρα, 17 του Ιούνη, στις 2 το μεσημέρι, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Ενέργεια και η απάντηση που πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι στην τρομοκρατία της κυβέρνησης.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Για τα δικαιώματα και την ισοτιμία της γυναίκας» πραγματοποιεί αύριο Δευτέρα, 17 του Ιούνη, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας, η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Λογιστών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση αύριο Δευτέρα, 17 του Ιούνη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Λογιστών, Κάνιγγος 27, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνη του 2003 και την ανάπτυξη της δράσης του μαζικού λαϊκού κινήματος ενάντια στην πολιτική που στρέφεται σε βάρος των λαών της ΕΕ, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Σιδηροδρομικών του ΚΚΕ, την Τετάρτη 19/6, στις 6.30μ.μ., στο ξενοδοχείο «Στάνλεϊ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ