Τετάρτη 19 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τώρα τους φτιάχνουμε δίκτυα

Εφτιαξε... ρόιδο τα δικά μας και τώρα λέει να φτιάξει τα δίκτυα της Βοσνίας. Ο λόγος για τον υπουργό Ανάπτυξης, που επισκέφτηκε τη Βοσνία και έταξε στους Βόσνιους την επισκευή και την ανάπτυξη των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Βέβαια, δεν το κάνει από... συμπόνια, ούτε με το αζημίωτο, αλλά επειδή στόχος του κεφαλαίου είναι η ανεμπόδιστη διέλευση ηλεκτρικής ενέργειας από τις μεγάλες ηλεκτρικές εταιρίες της Ευρώπης προς τη χώρα μας και τα Βαλκάνια.

Βέβαια, για το ποιος κατέστρεψε τα δίκτυα της Βοσνίας δεν είπε κουβέντα ο Α. Τσοχατζόπουλος. Οπου να ' ναι, θα πάει και στη Σερβία να πει τα ίδια. Εκεί θα του είναι πιο γνώριμο το περιβάλλον, αφού η συμμετοχή του στην εκεί καταστροφή ήταν πολύ πιο ενεργός, τότε που με τους άλλους ΝΑΤΟικούς «πολεμούσε» (κατά τη δική του φράση) τον... σφαγέα Μιλόσεβιτς.

ΥΓ: Το περασμένο Σάββατο στην Κρήτη, ένας ακόμη τεχνικός της ΔΕΗ άφησε την τελευταία πνοή του σε πυλώνα υπερυψηλής τάσης. Μήπως, κ. Τσοχατζόπουλε, κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με τη δραματική κατάσταση, σε όλα τα επίπεδα, στο χώρο της ενέργειας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ