Παρασκευή 21 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επιλογές
«Χρώματα» δημιουργίας

Η Λένα Αλκαίου
Η Λένα Αλκαίου
Η 20χρονη Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ν. Ιωνίας διοργανώνει τη Δευτέρα (8.30μμ) στο χώρο του «Παναιτωλίου» (πλ. Αλσούπολης), μεγάλη συναυλία. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι. Ερμηνεύουν: Λάκης Χαλκιάς, Λένα Αλκαίου, Κώστας Μάντζιος, Γιάννης Λάρδης, Γιώτα Νέγκα, Αγγελική Ορφανού, Στέλιος Μυλόβας, Στέφανος Ψαραδάκος. Συμμετέχει η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ν. Ιωνίας. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει επιλογές ροκ μουσικής. Τραγουδούν: Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Στέφανος Ψαραδάκος. Διεύθυνση, ενορχήστρωση: Στ. Ψαραδάκος.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» του Δήμου Βύρωνα, σήμερα (9.30μμ) η θεατρική ομάδα «Ανέμη» του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού, θα παρουσιάσει την «Αυλή των Θαυμάτων» του Ι. Καμπανέλλη. Σκηνοθεσία - διδασκαλία: Χρυσούλα Σούρα.

Στο Λυκαβηττό, αύριο (9 μ.μ.), ο Μάριος Φραγκούλης παρουσιάζει σε πρώτη παγκόσμια το υλικό του νέου δίσκου του. Τον συνοδεύουν οι Καλλιόπη Βέττα, Τάνια Νασίμπιαν και 45μελής ορχήστρα, με μαέστρο τον R. Balcombe.

Συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνει η Πρωτοβουλία για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ στην Ελλάδα, σήμερα (8μμ) στο θέατρο λόφου στον Κολωνό. Συμμετέχουν οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Δημητριάδης, Μάτζικ ντε Σπελ, Χριστόφορος Κροκίδης, Τιέρρα Μπράβα. Απαγγέλλει (Μαγιακόφσκι) ο Κώστας Μεσσάρης.


Ο Λ. Χαλκιάς
Ο Λ. Χαλκιάς

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ