Παρασκευή 21 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Ενδιαφέρον για Βόκολο

Για όλους και για όλα μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Σπανουδάκης, σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σπανουδάκης, προανήγγειλε μεταγραφικές κινήσεις που πάντως θα γίνουν με προσοχής, όπως τόνισε, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λεωνίδα Βόκολο του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, για την επίτευξη των στόχων, χρειάζονται και οι κατάλληλοι παίκτες και για το θέμα αυτό δήλωσε: «Θα αποκτήσουμε παίκτες που χρειάζονται και στις θέσεις που χρειάζονται. Θα γίνουν μεταγραφές, αλλά με προσεκτικές κινήσεις επειδή φέτος έχουμε και περισσότερο χρόνος. Μάλιστα συνολικά πιστεύω ότι θα αποκτηθούν πέντε ή έξι ποδοσφαιριστές, που θα είναι κατά κύριο λόγο Ελληνες ή Κοινοτικοί, αφού περισσεύει μόνο μια θέση ξένου», ενώ για τον Βόκολο είπε: «Ναι, υπάρχει θέμα Βόκολου, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, αλλά κυρίως τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Κυριάκο και το Βόκολο. Είμαστε σε συζητήσεις αλλά δεν είναι βασικά θέμα οικονομικό. Δεν υπάρχει πλέον θέμα Γήττα για μας, έχει τελειώσει. Πάντως οι μεταγραφές ξεκίνησαν με τον Γκώνια που ήταν το καλύτερο δεκάρι στο πρωτάθλημα».

Τέλος, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Σπανουδάκης επισήμανε: «Το θέμα του Γιοβάνοβιτς ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου, όπως ήταν και οι προηγούμενοι προπονητές. Εχει γνώσεις, δεν έχει πείρα, αλλά όλοι ξέρουν τι σημαίνει Γιοβάνοβιτς στον Ηρακλή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ