Παρασκευή 28 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Παρουσίασε Μπουμπένκο

Το όνειρο που χάθηκε την ύστατη στιγμή θέλει να κάνει πραγματικότητα φέτος ο Πανιώνιος. Μετά τις αλλαγές σε επίπεδο διοίκησης, παρουσιάστηκε και επίσημα χτες, ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Γιόζεφ Μπουμπένκο. Επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου του Σλοβάκου προπονητή ήταν οι ατέλειες του συλλόγου, ενώ έκανε λόγο και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ιστορική ομάδα.

«Πρέπει να δω τι παίκτες έχουμε και ανάλογα θα αποφασίσουμε και το σύστημα που θα παίξουμε», τόνισε ο Σλοβάκος τεχνικός, ενώ μίλησε και για την «πρώτη» της ομάδας: «Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα αυτό, δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα. Η παρουσία του κόσμου δείχνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που αποφάσισε να αναλάβει τον σύλλογο της πλατείας, είπε: «Ηρθα εδώ γιατί κάθε προπονητής αναζητεί καινούριες εμπειρίες και το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνοδο». Τέλος, για τις μεταγραφές, ο Μπουμπένκο επισήμανε πως θέλει από τη διοίκηση να να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες για την απόκτηση του Ολλανδού Χάμινγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ