Παρασκευή 28 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ζητάει και τα ... ρέστα

Νέο πρόβλημα ΑΕΚ-Νάβας

Sportidea

Νέο πρόβλημα ΑΕΚ-Νάβας
Τελικά δύσκολα θα ξεφύγει από ορισμένα ... φαντάσματα του παρελθόντος η ΑΕΚ. Ετσι, για άλλη μια φορά, ο άνθρωπος που ίσως να έχει δημιουργήσει τα περισσότερα προβλήματα τον τελευταίο καιρό, ο Φερνάντο Νάβας ... ξαναχτύπησε. Ο Αργεντίνος, που με τη συμπεριφορά του κατά την περσινή περίοδο εξόργισε τους πάντες στην Ενωση (διοίκηση-προπονητή-συμπαίκτες), ζητάει τώρα και τα ρέστα του... Ο Νάβας κατέθεσε προσφυγή κατά των «κιτρινόμαυρων» διεκδικώντας το ποσό των 85.106 ευρώ (περίπου 29 εκατ. δρχ.) που αντιστοιχεί στη δεύτερη δόση του συμβολαίου του και ήταν να τα πάρει τον Οκτώβρη του 2001. Οπως είναι γνωστό, ο Νάβας τιμωρήθηκε με διακοπή συμβολαίου μετά τα απανωτά πειθαρχικά παραπτώματά του πέρσι το φθινόπωρο, επέστρεψε στην Αργεντινή, στη συνέχεια ξαναήρθε και δόθηκε δανεικός στον Αρη, από τον οποίον επίσης... απέδρασε όταν δημιουργήθηκε εκ νέου θέμα με το «αμαρτωλό» διαβατήριό του. Η ΑΕΚ, στην οποία ανήκει, τον κάλεσε να είναι παρών στην προετοιμασία αφού και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον θέλει, όμως ο παίκτης εξακολουθεί να αδιαφορεί, να ιδιωτεύει αλλά και να ζητάει και τα λεφτά του!!!

Στο μεταξύ, χτες το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Ηλίας Ατματσίδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, για 1+1 χρόνο. Εξάλλου, απόλυτα ικανοποιημένος από την «απροσδόκητη» μεταγραφή στην ελληνική ομάδα δήλωσε ο Ολλανδός παίκτης Μίκαελ Κρέεκ, που υποσχέθηκε πολλές επιτυχίες με τη νέα του ομάδα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί το πρώτο ρεπό από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκτός από τα 4 φιλικά που θα δώσει η ΑΕΚ στην Αυστρία από 4 έως τις 21 του Ιούλη, θα αναζητηθούν αντίπαλοι για δυνατά φιλικά σε ελληνικό έδαφος. Ηδη πάντως προγραμματίστηκε για τις 5 του Αυγούστου (9 μ.μ.) φιλικός αγώνας με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ