Παρασκευή 28 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Το μήνυμά του παντού

Από τις εκδηλώσεις του περσινού Φεστιβάλ
Από τις εκδηλώσεις του περσινού Φεστιβάλ
Με πλούσια θεματολογία συνεχίζει το «ταξίδι» του το 28ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας μεταφέροντας το μήνυμα της αγωνιστικής, δημιουργικής στάσης ζωής των νέων κομμουνιστών. Μακρύς ο κατάλογος των εκδηλώσεων, περιοριζόμαστε μόνο στο πρόγραμμα των δύο ημερών:

  • Σήμερα Παρασκευή:

-- Στο Νέο Ηράκλειο, στην κεντρική πλατεία, στις 7.30 μμ, με θέμα την Παιδεία.

-- Στην Πανόρμου, στην πλατεία Μετρό, στις 7 μμ, με θέμα «Ναρκωτικά».

-- Στη Νέα Σμύρνη, με θέμα ελεύθερος χρόνος - ερασιτεχνική δημιουργία.

-- Εξω από το κολέγιο Ντυρί, στις 3 μμ, με θέμα «Παγκοσμιοποίηση, οι εξελίξεις μετά την 11η Σεπτέμβρη».

-- Στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 8.30 μμ, με θέμα «Δημοκρατικά δικαιώματα και τρομοκρατία». Θα μιλήσει ο Κύρ. Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Απ. Συρίγος, υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού.

-- Στο Πασαλιμάνι, απέναντι από το εστιατόριο «ΝΕΟΝ», στις 8.30 μμ, με θέμα «Ελεύθερος χρόνος».

-- Στον Εύοσμο, στις 8 μμ, με θέμα «Ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Ν. Νικοπολιτίδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη Φιλιππιάδα Αρτας, στην κεντρική πλατεία, στις 9 μμ, με θέμα «Εθελοντισμός». Θα μιλήσει ο Χρ. Αραπόγλου, μέλος του ΣΠ Β/Δ Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στην παραλία του Ρίου, στις 8.30 μμ, με θέμα «Εθελοντισμός και Ολυμπιάδα».

-- Στη Φαλάνη, στην κεντρική πλατεία, στις 9.30 μμ με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία». Θα μιλήσει ο Γ. Σκόκας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Συκούριο, στην κεντρική πλατεία, στις 9.30 μμ, με θέμα «Ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Μ. Γαβαλά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην Ιτέα, στην καφετερία «Μαϊάμι», στις 8.30 μμ, με θέμα «Αγώνας της νεολαίας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Χρ. Τσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην Κοζάνη, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, στις 8 μμ, με θέμα «Ναρκωτικά».

  • Αύριο Σάββατο:

-- Στην Καισαριανή, στην πλατεία, στις 8.30 μμ με θέμα «Ναρκωτικά».

-- Στο Κιάτο, στις 8 μμ, με θέμα «Ναρκωτικά».

-- Στο Αργος, στο παρκάκι του Μπόνη, στις 8 μμ, με θέμα «Εθελοντισμός της υποταγής ή πρωταγωνιστές στην πάλη για μόρφωση, δουλιά, δικαιώματα». Θα μιλήσει ο Δ. Κολιούκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής.

-- Στα Φιλιατρά, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μμ, με θέμα «Μουντιάλ - Ολυμπιακοί Αγώνες 2004. Δε θα γίνουμε εθελοντές στην "παράγκα των πολυεθνικών"». Θα μιλήσει ο Αιμ. Πετρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής.

-- Στη Ναύπακτο, στο λιμάνι, στις 8 μμ, για την αντιιμπεριαλιστική πάλη της νεολαίας. Θα μιλήσει ο Θ. Ηλιόπουλος, μέλος του ΝΓ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ.

-- Στη Ζίτσα Ιωαννίνων, στην κεντρική πλατεία, με θέμα «ναρκωτικά και χειραγώγηση της νεολαίας. Ομιλητής ο Α. Καργόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στον Αμπελώνα, στις 10 μμ, με ομιλητή τον Αγη Τρυγάζη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

-- Στην Αγιά, στις 9 μμ, με θέμα τα ναρκωτικά.

Επίσης, σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται διήμερα εκδηλώσεων στο Χαϊδάρι για τα ναρκωτικά, ενώ την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ στα γήπεδα πάνω από το ΚΕΒΟΠ, και στην Ηλιούπολη, στις 8 μμ, με θέμα τρομοκρατία - ναρκωτικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ