Πέμπτη 4 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Υψηλοί στόχοι

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης σε ένα καινούριο θεσμό παγκόσμιου ενδιαφέροντος όπως είναι το «1ου Γουόρλντ Λιγκ», είναι ο στόχος της Εθνικής ανδρών σύμφωνα με τον προπονητή της Κούλη Ιωσηφίδη. Οπως τόνισε ο Ελληνας τεχνικός στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και να φθάνει σε διακρίσεις. «Στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και το χρυσό μετάλλιο. Διαθέτουμε ένα βασικό κορμό 10 παικτών, ο οποίος στελεχώνεται από νέους αθλητές», τόνισε ο Κούλης Ιωσηφίδης που επισήμανε παράλληλα ότι «το μειονέκτημα της ομάδας είναι ότι δεν έχει κάνει πλήρη προετοιμασία».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής Κώστα Λούδη, ο οποίος επισήμανε το γεγονός ότι ο μακροχρόνιος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί του 2004. «Μέχρι τότε σε όποιες διοργανώσεις παίρνουμε μέρος θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό και να στοχεύουμε στην κορυφή».

Ηδη ως γνωστό η πρώτη αγωνιστική έχει διεξαχθεί με την Εθνική μας να γνωρίζει την ήττα από την Ισπανία εκτός έδρας. Τώρα οι επόμενοι αγώνες είναι Παρασκευή και Σάββατο κόντρα στην Ιταλία στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πέπανος» της Πάτρας. Για αυτή την επιλογή, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ήταν το μοναδικό που πληρούσε τις προϋποθέσεις μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ